Rüyada kuyuya bir şey attığını görmek

Rüyada kuyuya bir şey attığını görmen, kendi ellerinle bir tuzağa veya gizli bir tehlikeye zemin hazırladığını gösterir. Kendi iradenle dahil olduğun bu durum, farkında olmadan seni kısıtlayacak veya seni bekleyen bir riskin ortağı yapacak bir süreci başlatabilir.

Bu rüya, sahip olduğun imkânları veya dikkatini, sana geri dönüşü olmayacak bir boşluğa yönlendirme ihtimalini taşır. Kendi eyleminle kurduğun bu bağ, seni kendi kazdığın bir çıkmazın içine çekebilir.

Kendi eylemlerini gözden geçirerek, kontrolünden çıkabilecek riskli adımları bugünden durdurabilirsin. Attığın her adımın nereye varacağını tartarak ilerlemek, seni bu rüyanın işaret ettiği belirsizlikten korur.

Rüyada kuyuya bir şey düşürdüğünü görmen, bir kaybın veya elinden çıkan bir değerin seni çaresiz bırakabileceğine işaret eder. Bir şeyi kasten bırakmak yerine kontrolsüzce düşürmen, rüyadaki bu durumun senin iraden dışındaki bir hatadan veya dikkatsizlikten kaynaklanabileceğini gösterir.

Güzel Yorumlarınız

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun selametle kalın.

Gamze

Rüyada ölen babanı görmek

uzun zamandır rüyalarımda bi işaret oluyor ve çocuğu beklediğim gibi çıkıyor. Allah razı olsun teşekkür ederim yorumunuz için

elifnur

Rüyada birinin öldüğünü görmek

Hedeflerimin ne güzel bir analizi. Allah sizden razı olsun inşallah tez çıksın amin

çetin

Rüyada hediye aldığını görmek

Teşekkür ederim. Elinize emeğinize bilginize sağlık.

Bülent

Rüyada bayram harçlığı verdiğini görmek

hayırlı olur inşaallah, güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

idris

Rüyada mezar görmek

Yorumunuz için çok teşekkür ederim inşallah tamda yorumladığınız gibi çıkar

Büşra

Rüyada birini öptüğünü görmek

Tşk o kadar çok sıkıntım vardiki ne yapacağımı sasirdim

Gul

Rüyada gelinlik görmek

hocam çok teşekkür ederim. Allah Razı olsun. ALLAH en doğrusunu bilendir.

Serdar

Rüyada asker olduğunu görmek

Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için yorumunuz içinde tekrar teşekkür ediyorum 😊

Gülçin

Rüyada cinin saldırdığını görmek

Sayın Muabbir, Eğer bu rüya yorumu doğru çıkarsa, sana ve yedi sülalene öyle bir dua ederim ki, bereket üzerinize yağmur gibi yağar inşallah. Sevgiler,

Yavuz

Rüyada telefonla arandığını görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.