Rüyada koşmak ve birinci olmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, alkış alacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına alamet eder.
Rüyada koşmak ve birinci olmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalettir.
Rüyada koşmak birinci olmak çıkış yolları bulacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine alamet etmektedir.
Rüyada yarışta birinci olmak hayata küseceğine, makbul olmayan işler yapacağına inanılır.
Rüyada birinci olduğunu görmek kara kara düşünür olacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına delalet etmektedir.
Rüyada koşarak birinci olmak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalettir.
Rüyada bir yarışta birinci olmak üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine tabir olunur.
Rüyada bir yarışmada birinci olmak itibarda meydana gelecek değişikliğe, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.
Rüyada birinci kata taşınmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.