Rüyada kavga neye çıkar hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, mesleğinde atılım yapacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına inanılır.
Rüyada kavga neye çıkar gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.
Rüyada kavga etmek neye çıkar dünya hayatından yana da razı geleceğine, kısmetsizlik yaşayacağına inanılır.
Rüyada kavga etmek neye isarettir tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalettir.
Rüyada birisiyle kavga etmek neye gelir sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, zorluklarının son bulacağına alamet etmektedir.
Rüyada kavga etmek neye yorumlanır umutlarının tazeleneceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine yorulmaktadır.
Rüyada kavga etmek neye delalettir böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işarettir.
Rüyada birisiyle kavga etmek neye işarettir iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet eder.
Rüyada kavga ettiğini görmek neye işarettir kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına inanılır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.