Rüyada istemediğin bir işe girmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, kolay yollardan kazanacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına tabir olunur.
Rüyada istemediğin bir işe girmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine rivayet etmektedir.
Rüyada istemediğin bir eve taşınmak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.
Rüyada istemediğin bir şehre taşınmak çok büyük miktarda para kazanacağına, şifa göreceğine delalettir.
Rüyada istemediğin biri ile evlenmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına inanılır.
Rüyada istemediğin üniversiteyi kazanmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine inanılır.
Rüyada istemediğin kişi ile evlenmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına işarettir.
Rüyada istemediğin kişiyle sözlenmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.
Rüyada istemediğin birinden kaçmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.