Rüyada il milli eğitim müdürü ile konuştuğunu görmek

Rüyada il milli eğitim müdürü ile konuşman, hayatındaki terbiye ve usul düzenini yeniden gözden geçirmen gerektiğine işaret eder. İçindekini karşılıklı dolaşıma soktuğun bu rüya, kendi yöntemlerini ve hayatındaki disiplin sınırlarını bir başkasının süzgecinden geçirme ihtiyacını gösterir. Eğer kendi usulünde bir karışıklık varsa, bu rüya sana düzeni yeniden tesis etmen gerektiğini hatırlatır.

Kendini ifade etme biçimin, çevrendeki düzenin ve kuralların nasıl işleyeceğini belirler. Bu rüya, senin iletişim kurarak kuralları veya yöntemleri netleştirme çabanın bir yansımasıdır. Bu süreçte sözlerini ve tavırlarını, bir düzen kurucunun ciddiyetiyle tartman gerekebilir.

Zihnindeki karmaşayı gidermek için bugün, ertelediğin bir kuralı veya disiplin gerektiren küçük bir işi uygulamaya koyabilirsin. Bu küçük adım, hayatındaki genel usulün daha sağlam temellere oturmasına vesile olur.

Güzel Yorumlarınız

Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için yorumunuz içinde tekrar teşekkür ediyorum 😊

Gülçin

Rüyada cinin saldırdığını görmek

Elinize emeğinize sağlık çok cok teşekkür ederim guz3l günler dilerim.

Şennur

Rüyada ayak kokusu duyduğunu görmek

İlginiz ve alakanız için çok tesekkur ederim..saygılar

Devran6700

Rüyada tabut görmek

Günün muhteşem ikinci rüya tabiri Allah bir kere daha razı olun. İnşallah tez çıkar amin

çetin

Rüyada sözleşme imzaladığını görmek

hayırlı olur inşaallah, güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

idris

Rüyada mezar görmek

Anlamı çok güzelmiş rüyanın güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙏

Kübra

Rüyada ses duyup uyandığını görmek

Çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun benim bile aklıma gelmeyen çok doğru tespitleriniz var🙏🙏🙏

Sibel

Rüyada seccade görmek

Çok teşekkür ederim 👏hayattaki tüm güzelliklerin sizi bulmasını dileğiyle 🤲

Aleyna

Rüyada birinden cep telefonu hediye aldığını görmek

Teşekkür ederim inşallah tez çıkar Allah razı olsun amin

çetin

Rüyada tuvalet sifonu çektiğini görmek

Hedeflerimin ne güzel bir analizi. Allah sizden razı olsun inşallah tez çıksın amin

çetin

Rüyada hediye aldığını görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.