Rüyada güvercin kaybettiğini görmek

Rüyada güvercin kaybettiğini görmek, senin temiz niyetlerinin veya masumiyetinin kontrolünden çıkmaya başladığına işaret eder. İçindeki saf düşünceleri veya sana gelen temiz haberleri koruyamadığın bir süreçte olabilirsin. Bu durum niyetlerinin belirsizleşmesine veya elindeki iyiliği fark etmeden yitirmene yol açabilir.

Eğer bu kaybın peşinden gitmek yerine durumu kabullenip niyetlerini yeniden düzenlersen, kaybettiğin o temizliği kendi emeğinle geri kazanabilirsin. Bugün, elinde tuttuğun ve sana iyi gelen değerlerin kıymetini bilmek için küçük bir adım atabilirsin.

Rüyada güvercinin kaçması veya evden çıktığını görmek, niyetlerinin artık senin kontrolünden çıkıp dış dünyaya karıştığını gösterir. Güvercinin evden ayrılması, senin bedeninde veya aile düzeninde barındırdığın o masumiyetin artık senin korunaklı alanında kalmayacağına, dış etkenlerle yön değiştirebileceğine işaret eder.

Rüyada güvercini elinden kaçırdığını görmek, sahip olduğun kudreti ve hüneri temiz olanı korumak için kullanamadığını haber verir. Elinden kaçan güvercin, yeteneklerini veya niyetlerini muhafaza etme konusundaki dikkatsizliğinin bir sonucudur.

Güzel Yorumlarınız

Sayın Muabbir, Eğer bu rüya yorumu doğru çıkarsa, sana ve yedi sülalene öyle bir dua ederim ki, bereket üzerinize yağmur gibi yağar inşallah. Sevgiler,

Yavuz

Rüyada telefonla arandığını görmek

Ne güzel tabir Allah razı olsun inşallah te çıksın amin

çetin

Rüyada kırıcı söz duyduğunu görmek

ya gercektenmi cok guzel yorumladiniz cok teşekkür ederim bende hayra yoruyorum ozaman hayir olsun

esra aydın

Rüyada bal yediğini görmek

Teşekkür ederim yorumunuz için, Allah razı olsun. İnşallah 🤲🏻🤲🏻

hüseyin..

Rüyada isim görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun selametle kalın.

Gamze

Rüyada ölen babanı görmek

Teşekkür ederim İnşallah hayırlara çıkartır Rabbim

Zamane

Rüyada ölmüş babanın yüzünü görmek

Teşekkür ederim güzel insan. Cok gercekciydi rüya. Sabaha karşı gördüm. Allah razı olsun

Hazel

Rüyada öldüğünü görmek

Sağolun Allah razı olsun hocam inşallah fediginiz gibi cokar

Emine

Rüyada kızına kızdığını görmek

Teşekkür ederim. Elinize emeğinize bilginize sağlık.

Bülent

Rüyada bayram harçlığı verdiğini görmek

Allah razı olsun içimi ferahlatınız çok teşekkür ederim

Eray

Rüyada motordan düştüğünü görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.