Rüyada gazetecilerden kaçtığını görmek

Rüyada gazetecilerden kaçtığını görmek, senin söz ve haber trafiğinin yarattığı bir baskı altında kaldığını gösterir. Bilginin veya eylemlerinin başkaları tarafından malumat haline getirilmesi ihtimali, sende bir gizlilik ya da korunma ihtiyacı doğurur. Bu kaçış, kendi gerçekliğini başkalarının yorumlarına ve anlatımlarına teslim etme endişeni temsil eder.

Bu rüya, çevrendeki bilgi akışının seni köşeye sıkıştırdığına ve kendi sesini korumaya çalıştığına işaret eder. Eğer haberlerin ve sözlerin başkaları tarafından taşınması seni huzursuz ediyorsa, bu durum senin toplumsal veya sosyal alandaki duruşunu sorgulaman gerektiğini hatırlatır. Kendi haberini kendin verme ve sözünü kontrol etme arzun, bu rüyada bir kaçış eylemiyle vücut bulur.

Kendi doğrularını ve söylediklerini daha sağlam bir zemine oturtmak için bugün sessiz kalmayı ve sadece emin olduğun şeyleri paylaşmayı seçebilirsin. Bu küçük adım, rüyanda hissettiğin o kaçma ihtiyacını, bilinçli bir sükûnete dönüştürerek sana nefes aldırır.

Güzel Yorumlarınız

Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için yorumunuz içinde tekrar teşekkür ediyorum 😊

Gülçin

Rüyada cinin saldırdığını görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun selametle kalın.

Gamze

Rüyada ölen babanı görmek

Bu rüyamda iş konusunda mükemmel bir tabir Allah razı olsun inşallah tez çıksın

çetin

Rüyada pet şişe kapağı görmek

Sağolun Allah razı olsun hocam inşallah fediginiz gibi cokar

Emine

Rüyada kızına kızdığını görmek

hayırlı olur inşaallah, güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

idris

Rüyada mezar görmek

Yorum için çok teşekkür ederim ,Rabbim yorumunuzu gerçeğe çevirsin ,içim rahatladı mutlu oldum ,Allahda size mutluluk sevinç versin ,çok sağolun

Nigar

Rüyada kuruyemiş topladığını görmek

Çok teşekkür ederim. Hayra yormanız biranlık korkularımı dindirdi. Allah razı olsun sizden

Hatice K.İ.

Rüyada tırnağının koptuğunu görmek

Çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim. Yani görünen o ki güzel bir şeyler olacak hayatımda inşllah.

Rüyada köpek görmek

Ne güzel tabir Allah razı olsun inşallah te çıksın amin

çetin

Rüyada kırıcı söz duyduğunu görmek

Ne güzel bir yorum hedeflerime projelerime inşallah tez ulaşırım Allah razı olsun

çetin

Rüyada terk ettiğini görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.