Rüyada fare ölüsüne bastığını görmek

Rüyada fare ölüsüne bastığını görmek, hayatından ayrılmış olan bir zararın senin ayağına dolanmasıyla karşılaşacağını gösterir. Bu rüya, artık sana hükmü kalmamış, etkisi sönmüş bir meselenin veya bir düşmanlığın geçmişte kaldığını haber verir. Sen bu rüyada farkında olmadan bitmiş bir durumun üzerinden geçerek, sana artık zarar veremeyecek olan bir engeli geride bırakıyorsun.

Bu rüya, geçmişteki bir sıkıntının veya seni rahatsız eden bir durumun artık canlılığını yitirdiğine, senin için bir tehdit olmaktan çıktığına işaret eder. Eğer bu rüyayı gördüysen, artık seni yoran o eski meselelerin yükünden kurtulmaya yaklaşıyorsun demektir.

Eski ve etkisiz meseleleri zihninde daha fazla büyütmemek için bugün, seni geçmişe bağlayan o düşünceyi bir kenara bırakabilirsin. Geçmişin ölü ağırlığını taşımayı bırakıp önüne bakman, rüyanda bastığın o şeyin sana sunduğu özgürlüğü kullanmanı sağlar.

Güzel Yorumlarınız

Allah razı olsun içimi ferahlatınız çok teşekkür ederim

Eray

Rüyada motordan düştüğünü görmek

Çok teşekkür ederim Çok sağ olun. Kolay gelsin. İyi günler

Emrah

Rüyada ölen birini valizle görmek

Çok teşekkür ederim ona hayır yapmam gerekiyormu acaba

Nur

Rüyada ölü kaynana görmek

ya gercektenmi cok guzel yorumladiniz cok teşekkür ederim bende hayra yoruyorum ozaman hayir olsun

esra aydın

Rüyada bal yediğini görmek

Hayırdır inşallah 🤲 Allah razı olsun 🕊️ Hayırlı cumalar 🕊️

Aleyna

Rüyada yazı görmek

Ne güzel yorum inşallah tez çıkar amin Allah razı olsun amin

çetin

Rüyada erkek terliği görmek

Sayın Muabbir, Eğer bu rüya yorumu doğru çıkarsa, sana ve yedi sülalene öyle bir dua ederim ki, bereket üzerinize yağmur gibi yağar inşallah. Sevgiler,

Yavuz

Rüyada telefonla arandığını görmek

çok teşekkür ederim Allah razı olsun, rabbim hayra çıkarsın inşallah

Asude

Rüyada sevgili görmek

Teşekkürler içime su serptiniz çünkü rüya beni çok korkuttu.

GamzeM

Rüyada cinayet görmek

Yorumunuz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Tülay

Rüyada saç taradığını görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.