Rüyada eve giren birini görmen, senin iç dünyandaki düzenin veya ailevi sınırlarının, senin kontrolün dışında gelişen bir durumla sarsılabileceğine işaret eder. Birinin senin mahremine dahil olması, hayatındaki düzenin veya bedeninin sınırlarının, adı belirsiz bir dış etkenle karşılaşabileceği bir döneme girdiğini gösterir.
Bu rüya, özel alanına müdahale edilmesine dair bir farkındalık geliştirmen gerektiğini hatırlatır. Dışarıdan gelen bu müdahale, senin kurduğun nizamın zayıf noktalarını bulup oradan sızabilir.
Kendi iç huzurunu korumak için sınırlarını daha belirgin hale getirmelisin. Mevcut düzenini gözden geçirerek, kontrolü dışında gelişebilecek meselelere karşı hazırlıklı olman senin için bir imkândır.
Eve zorla girmeye çalışan veya zorla giren birini görmen, rüyanın hükmünü bir engel ve pürüz haline getirir. Bu durum, hayatındaki düzenin senin iraden dışında bir baskıyla karşılaşabileceğini ve bu baskının sana gizli bir pürüz çıkaracağını bildirir.
Birinin eve gizlice girdiğini görmen, rüyanın anlamını bir belirsizliğe sürükler. Senin kontrolün dışında gelişen bu durum, hayatındaki mahremiyetin veya düzenin, fark edemediğin bir yerden sarsılabileceğine işaret eder.
Birinin kapıdan veya pencereden çıktığını görmen, rüyanın yönünü dış dünyaya ve haberlere çevirir. Bu ayrıntı, senin iç dünyana veya işine dahil olan bir meselenin, bir ümit veya haber aracılığıyla dışarıya taşınacağını gösterir.
Pencereden birinin içeri girdiğini görmen, rüyadaki ümidinin veya dış dünyadan gelecek bir haberin, senin iç durumuna bir etkisi olacağını bildirir. Bu durum, dışarıdaki bir gelişmenin senin mahremiyetine veya iç dünyana dahil olabileceğine delalet eder.
Kapıdan içeri giren birini görmen, rüyanın hükmünü kolaylığa dönüştürür. Birinin kapıdan gelmesi, işlerinin veya geçiminin senin için yeni ve açık bir yol bulacağına işaret eder.
Uyurken odana birinin girdiğini görmen, rüyanın mahremiyet boyutunu vurgular. Bu ayrıntı, senin en korunaklı ve içsel alanında dahi, kontrolün dışında bir durumun veya kişinin varlığını hissetmenin getirdiği bir sıkıntıyı temsil eder.
Daha genel anlamı için: Rüyada birini görmek
hayır olsun inşallah rüyamda birisi balkon kapımı açmaya çalışıyordu, arkasından bakıyordum ben de tam o içeri girerken ayağımla kapıyı ittim o sırada polisi aradım, o anda da uyandım.
Esahh der ki,
Bu rüya yola, servete ve özleme işarettir. Rüya tabirine göre atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine; sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına; bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine alamet eder.
Rüyamda akşam kapıya bir tanıdığımız kalmak için yaşlı genç karışık bir grubu evimize getiriyor bende hayır diyorum yaşlı teyze önde içeri girmeye çalışıyor kabul etmiyorum benim evim siz kimsiniz girmeyin diyorum ilk sefer goturuyor.daha sonra başka grup getiriyor içinde genç yaşlı çocuk erkek kadın karışık bir kalabalık…yine diretiyorum hayır giremezsiniz diyip tanıdığa niye getiriyorsun diyorum eşin izin verdi diyor en önden kadın çocuğumun eli buz gibi diyor zorla giriyor bende ağlıyorum
Esahh der ki,
Görülen rüya konuma, kalkınmaya ve dünyalığa delalettir. Rüya tabirine göre herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine; kendisiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına; dünyevi hayatını garanti altına alacağına işarettir.
sürekli her yerde bi not buluyorm.notta araf yazıyo.dışarda bi yere gitmişim davet gibi,orda araf yazan kağıt buluyorum.eve dönüyorum aynı kağıdı buluyorum.korkmaya başlıyorum.gecenin yarısı olmuş,dışardan birinin geçtiğini görüyorum.biri mutfağın kapısına doğru geliyo.camdan görüyorum.elinde çakı var,kapıyı açmaya çalışıyo onunla.annemle babam yukarıda uyuyo hemen yukarı koşuyorum.babamı uyandırıyorum,polisi arıyo.içeri giren kişi kız,sesini duyuyorum beni arıyo öldürecek. sonra uyandım 6:30du
Esahh der ki,
Bu rüya mala, hoşluğa ve yola işarettir. Rüya tabirine göre canını ve malını garanti altına alacağına; gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına; mevcut olumsuz bir durumdan kurtulmak için bazı yollar deneneceğine ve başarılı olunacağına işarettir.
Öncelikle Selam.Bir kaç gündür ayri ayri insanlar olsa da,rüyamda eve birinin zorla girmek istediyini goruyorum.kapiyi açip zorla eve girmek istiyolar. Zorlukla da olsa kapiyi kapatip onlari alt ediyorum. Bunu yorumlaya bilmisiniz?Şimdiden teşekkurler.
Esahh der ki,
Rüyanız sevince, hayata ve başarıya işarettir. Rüya tabirine göre alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına; hayatına değer katacak kimselerle karşılaşacağına; girişeceği bir işin sonunda başarıyı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.
Ruyamda çocuğum camdan bakarken kapı zorlanıyor ve eve girmeye calisan biri oluyor zorla giriyor ve beni taciz ediyor zorla eşime arkadaşlarıma msj atıyorum camdan bağırıyorum camdan birisi sesimi duyup polisi çağırmış ve adam çıkıyor kapıdan kapıyı kapatıyorum tekrar açıyorum kalıcak yerin kalmadı diyorum ve tekrar zorla eve giriyor tam üstümde iken evin içinden bir kapı açılıyor ve polis beni kurtariyor
Esahh der ki,
Görülen rüya desteğe, duaya ve yola rivayet eder. Rüya alimlerine göre yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine; rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına; kendisini huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına işarettir.
ben şehir dışında tek başıma kaldığım bir yurt odasında kalıyorum ve geçmiş zamanlarda sevgilimden ayrıldım (kendisi evlenmek istiyordu fakat ben müsait ve hazır değildim bu nedenle ayrıldık). rüyamda doğum günümün sabahı (sabah saat 4-5-6 gibi) annemleri yurt odama bekliyordum, odamda kutlayacakmışız. kapım çaldı ve eski sevgilimdi. kapıyı açmadım fakat zorlamaya başladı “lütfen evlenelim” diye. kapıyı hemen kitledim ve tam rahatlayacakken anahtar sesini duymaya başladım onda da anahtar varmış ve kilidi açmqya çalışıyordu. ben kitliyordum o açıyordu ta ki o kapıyı açana kadar. sonra uyandım. anlamı nedir?
Esahh der ki,
Görülen rüya ferahlığa, başarıya ve amaçlara yorulur. Rüya tabirine göre etrafında sürekli kendini rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına; bir kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına; amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına rivayet eder.
Rüyamda babamın evindeyim. Rahmetli babam kardeşimle arabaya binip bir yere gidiyor. Gündüz,güneşli bir vakitte yabancı biri eve girmek için çabalıyor.Önce onunla konuşuyorum. Çocuklarım var diyorum. İçeri giriyor gibi oluyor ve ben onun zorla engelliyordu. önde iki oda var. Sokak kapısının penceresini zor da olsa kapatıyorum. Oda pencerelerine koşarak sıkıca kapatıyorum. Perdeleri çekiyorum. Sonra da Allah’tan pencereler parmaklıklı yoksa camı kırar içeri girerek diye düşünüyorum.
Esahh der ki,
Rüyanız alışverişe, saygınlığa ve mutluluğa işarettir. Rüya alimlerine göre bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine; çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına; akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına alamettir.
Rüyamda kahvaltı masasında otururken bir anda zil çalıyor. Camdan baktığımda farklı etnik kökenli olduklarını düşündüğüm birkaç erkek yukarı bakıyor. Ardından onların eve girmeye çalıştıklarını fark ediyoruz ve camların hepsini kapatmamızı istiyor kayınvalidem. “Zile biz bastık onları fark edin diye keşke cama çıkmasaydınız” diyor. Ardından camları acele acele kapatmaya çalışıyoruz. Perdenin biri cama sıkışıyor ve adamın birisi bir müddet sonra o perdeye tırmanıyor camdan onu görüyorum ve korkudan ne yapacağımızı planlamaya çalışıyoruz. Ardından 3’ncü kata girdiklerini ara katta herhangi bir girişimin olmadığını ve ilk katta yani bizim evde zorlanmaları görüyorum. Polisi arayıp bir akrabamızın ismini verince olay sakinleşiyor. Polis şok oluyor ismi duyunca ve bir anda uyanıyorum. Üzerimden etkisini atamadığım bir rüya oldu. Hayır olsun diyerek yorumunuzu bekliyorum
Esahh der ki,
Bu rüya haneye, hayata ve hayırlara delalettir. Rüya yorumuna göre hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine; aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına; kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına alamettir.
Rüyamda mahalleye kamyonla ürün satan bir satıcı gördüm inek sütü satıyordu eğer almaz isen bahcene kucukbas hayvan b*ku döküyordu . Kapıma genç sağlam biri geldi birşey demeden kapıdan içeri girdi kolundan sert bir şekilde tutarak dışarı çıkardım bi anneme sorayım dedim sonra olmaz dedim yüzünü asarak gitti . Sonra bundan keçi almaya karar verdim vazgeçtim ikiz kuzulu keçi varmı diye sordum 2-3 tane gösterdi gelecek aya alicam dedim rüyamı aciklarmsiiniz lütfen
Esahh der ki,
Görülen rüya yaşama, mutluluğa ve heyecana alamet eder. Rüya alimlerine göre keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine; hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına; hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine delalettir.
Rüyamda uykumdan kapı takıtısı ile uyanıyorum.Kapım zorlanıyor, yumruklanıyor.Ortanca abimin sesini duyuyorum, bundan daha da rahatsız oluyorum.içeride vefat etmiş babamın sandalyede oturduğunu fark ediyorum,onun tepkisiz kalmasına da kızıyorum.Bağırıp kızmak istiyorum sesim kısılmış çıkmıyor.
Esahh der ki,
Rüyanız aileye, mutluluğa ve nefese alamet eder. Rüya yorumuna göre yapacağı bazı girişimler sayesinde kötüye giden maddi ve ailevi durumunu düzelteceğine; hayatına girecek hayırlı kısmet sayesinde çok mutlu olunacağına; alacağı destekler sayesinde rahat nefes alacağına alamettir.