Rüyada evden kaçırıldığını görmek

Evden kaçırılmak, senin kendi düzenini ve içsel sınırlarını koruma yetini kaybettiğine işaret eder. Kendi kurduğun dünyadan, yani bedeninden ve ailevi bağlarından koparılman, iradeni başkalarının eline teslim ettiğin bir döneme girdiğini gösterir. Bu rüyada kontrolü yitirmen, hayatındaki istikrarın dış etkenlerin baskısıyla sarsılabileceğini haber verir.

Kendi iradeni ve serbestliğini muhafaza edemediğin sürece, rüyanda gördüğün bu kopuş hayatındaki yerleşik düzenin dağılmasına yol açabilir. Kendi sınırlarını çizmekte zorlandığın her an, rüyandaki bu kaçırılma hali gibi, başkalarının senin adına karar vermesine zemin hazırlarsın.

Bu rüya sana, kendi alanını ve haklarını yeniden belirlemen için bir işaret sunar. Bugün, senin kontrolünde olmayan bir meseleyi durdurup kendi sınırlarını hatırlamalısın.

Güzel Yorumlarınız

Allah razı olsun çok teşekkür ederim yorumuz için

Hicran

Rüyada yılan görmek

Amin ! Çok teşekkürler Rabbim inşallah hayırlara vesile eyler dediğiniz gibi Amin! Rahmetli olan annem bizde kendisi için hayır yemeği vermemizi bekliyor olabilirmi hocam

Murat

Rüyada annenin hayır yaptığını görmek

Sizden Allah razı olsun Tabiriniz inşallah tez çıksın amn

çetin

Rüyada çiçek büyüdüğünü görmek

Allah razı olsun güzel tabir inşallah tez tez çıkar

Semih

Rüyada bilim adamı olduğunu görmek

Hayırdır inşallah 🤲 Allah razı olsun 🕊️ Hayırlı cumalar 🕊️

Aleyna

Rüyada yazı görmek

Allah razı olsun inşallah tez çıkar amin amin inşallah

çetin

Rüyada utandığını görmek

Allah her daim sizi sevindirsin, razı olsun, çok güzel yorumlamişsiniz🤲👏🤗

Hanife

Rüyada anahtar görmek

Ne güzel yorum teşekkür ederim inşallah tez çıkar amin

çetin

Rüyada iyilik yaptığını görmek

Bu rüyamda iş konusunda mükemmel bir tabir Allah razı olsun inşallah tez çıksın

çetin

Rüyada pet şişe kapağı görmek

allah razı olsun çok teşekkür ediyorum amin inşallah

Sadi

Rüyada böceğin ısırdığını görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.