Rüyada erkek çocuk kaçırdığını görmek

Rüyada erkek çocuk kaçırdığını görmen, kendi iradenle yönettiğin bir alanı kontrol dışına çıkarma ihtimaline işaret eder. Bakımı ve sorumluluğu sana ait olan bir meseleyi, kendi sınırlarını aşarak ele geçirmeye çalışman, elindeki imkânların serbestliğini yitirmene yol açabilir.

Bu rüya, bir şeyi elde etme hırsının seni kendi kontrolünden uzaklaştırabileceğini hatırlatır. Bir meseleyi kendi yönteminle yönetmek isterken, aslında o meselenin doğasındaki özgürlüğü kısıtlayabilir ve kendi elinle bir engel inşa edebilirsin.

Emeğinin ve haklarının korunduğu alanlarda daha dikkatli olman, rüyandaki bu işaretin sana sunduğu imkândır. Bugün, sorumluluklarını üstlenirken başkalarının veya kendi haklarının sınırlarını gözeterek hareket edebilirsin.

Rüyada bir erkek çocuğunun kaçırıldığını veya çalındığını görmen, senin kontrolünde olan bir durumun başkalarının müdahalesiyle elinden kayıp gitme riskini taşır. Bu rüyalar, korumaya çalıştığın bir değerin veya emeğin, haksız bir baskı ya da beklenmedik bir engel sebebiyle senden uzaklaşabileceğini gösterir.

Güzel Yorumlarınız

Elinize emeğinize sağlık çok cok teşekkür ederim guz3l günler dilerim.

Şennur

Rüyada ayak kokusu duyduğunu görmek

hocam çok teşekkür ederim. Allah Razı olsun. ALLAH en doğrusunu bilendir.

Serdar

Rüyada asker olduğunu görmek

Bu rüyamda iş konusunda mükemmel bir tabir Allah razı olsun inşallah tez çıksın

çetin

Rüyada pet şişe kapağı görmek

Teşekkür ederim inşallah tez çıkar Allah razı olsun amin

çetin

Rüyada tuvalet sifonu çektiğini görmek

Ne güzel bir yorum hedeflerime projelerime inşallah tez ulaşırım Allah razı olsun

çetin

Rüyada terk ettiğini görmek

Ne güzel yorum inşallah tez çıkar amin Allah razı olsun amin

çetin

Rüyada erkek terliği görmek

Çok teşekkür ederim ona hayır yapmam gerekiyormu acaba

Nur

Rüyada ölü kaynana görmek

Teşekkür ederim İnşallah hayırlara çıkartır Rabbim

Zamane

Rüyada ölmüş babanın yüzünü görmek

Öncelikle teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı inşallah gördüğüm Rüyanın hayri Bize şerri düşmana inşallah

Mehmet keleş

Rüyada fare yediğini görmek

Sağolun Allah razı olsun hocam inşallah fediginiz gibi cokar

Emine

Rüyada kızına kızdığını görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.