Rüyada düşmana bir şey verdiğini görmek

Rüyada düşmana bir şey verdiğini görmen, kendi gücünü ve imkânlarını sana karşı kullanabilecek bir husumete teslim etmen anlamına gelir. Bu rüya, sınırlarını korumakta zorlandığını ve sana zarar verebilecek birine karşı savunmasız bir tavır sergilediğini gösterir. Bu tutumun devam etmesi, seni tehdit eden unsurların üzerindeki baskısını artırabilir.

Elinizdeki değerleri veya manevi gücünü karşı tarafa aktarman, aranızdaki çekişmede kendi konumunu zayıflatmana yol açabilir. Bu rüya, kontrolü elinde tutman gereken konularda gevşek davrandığını ve bu gevşekliğin sana bedel ödetebileceğini hatırlatır. Kendini koruma reflekslerini gözden geçirerek, sınırlarını yeniden çizmek için bugün küçük bir mesafe koyabilirsin.

Düşmanına bir şey verdiğini gördüğün rüya, sana zarar verme potansiyeli olan birine karşı kendi imkânlarını sunarak aranızdaki tehlikeyi beslediğini gösterir. Husumet besleyen birine bir şeyler sunman, rüyanın özündeki tehdit unsurunu senin kendi ellerinle güçlendirdiğin anlamına gelir.

Güzel Yorumlarınız

Çok teşekkür ederim. Hayra yormanız biranlık korkularımı dindirdi. Allah razı olsun sizden

Hatice K.İ.

Rüyada tırnağının koptuğunu görmek

Bu sabah kaç tane rüyamı tabir ettiniz Allah razı olsun inşallah tabirleriniz tez çıksın amin şükran

çetin

Rüyada nasihat verdiğini görmek

Dilerim tabiriniz tez çıkar inşallah o .çözümlere tez kavuşurum amin tabir için Allah razı olsun şükran

çetin

Rüyada dürbünle baktığını görmek

bu ne güzel tabir inşallah tez çıkar amin Allah peygamber razı olsun amin inşallah

çetin

Rüyada sevgiliden engel yediğini görmek

Ne güzel tabir Allah razı olsun inşallah te çıksın amin

çetin

Rüyada kırıcı söz duyduğunu görmek

Hayırdır inşallah 🤲 Allah razı olsun 🕊️ Hayırlı cumalar 🕊️

Aleyna

Rüyada yazı görmek

çok teşekkür ederim Allah razı olsun, rabbim hayra çıkarsın inşallah

Asude

Rüyada sevgili görmek

Allah sizden razı olsun inşallah çalınan mirasımı tez geri alırım amin

Çetin

Rüyada kuş kovduğunu görmek

Allah razı olsun emeğinize yüreğinize sağlık çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Ayse

Rüyada sure okuduğunu görmek

Allah razi olsun bende derd ediniyodum bu ruyayi cunku buna benzer bi ruya daha gordum

Kara sevdam

Rüyada camiye gidip namaz kılamadığını görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.