Rüyada devletin işgal edildiğini görmek

Rüyada devletin işgal edildiğini görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, işlerin rast gideceğine, patron olunacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada devletin işgal edildiğini görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada memleketin işgal edildiğini görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, kötü yollara gireceğine delalettir.

Rüyada vatanın işgal edildiğini görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada ülkesinin işgal edildiğini görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada bir yerin işgal edildiğini görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet eder.

Rüyada evinin işgal edildiğini görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına alamet eder.

Rüyada türkiyenin işgal edildiğini görmek büyük tartışmalara gireceğine, işlerini boşvereceğine rivayet eder.

Rüyada dünyanın işgal edildiğini görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Yorum