Rüyada devlet erkanı ile yemek yediğini görmek

Rüyada devlet erkanı ile yemek yediğini görmen, resmi işlerin ve otorite düzeninin getireceği rızka dahil olacağına işaret eder. Bu rüya, geçimini sağlamak için başvurduğun yolların ve kurumsal bağların sana yeni nasipler açabileceğini haber verir.

Bu rüya, rızkını ve nasibini mevcut düzenin ve otoritenin sunduğu imkânlar aracılığıyla içeri alacağını gösterir. Eğer bu rüyada rızkı kabul etme duruşun kararlı olursa, eline geçecek olan imkânlar hayatındaki düzeni ve geçimini sağlamlaştırabilir.

Gelecek olan bu rızkı hak etmek için mevcut işindeki ciddiyetini ve düzenini korumalısın. Bugün, üzerinde çalıştığın resmi veya kurumsal meselelerin en küçük bir parçasını eksiksiz tamamlayarak bu sürece hazırlık yapabilirsin.

Güzel Yorumlarınız

Ne güzel tabir Allah razı olsun inşallah te çıksın amin

çetin

Rüyada kırıcı söz duyduğunu görmek

çok teşekkür ederim Allah razı olsun, rabbim hayra çıkarsın inşallah

Asude

Rüyada sevgili görmek

Teşekkürler.umarım bu mahkeme hayırlara vesile olur.

Ruhi

Rüyada tutuklu birinin tahliye olduğunu görmek

uzun zamandır rüyalarımda bi işaret oluyor ve çocuğu beklediğim gibi çıkıyor. Allah razı olsun teşekkür ederim yorumunuz için

elifnur

Rüyada birinin öldüğünü görmek

Çok teşekkür ederim yüreğinize, emeğinize sağlık..

Safiye

Rüyada meyve verdiğini görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Valla çok korkarak uyanmıstım icim ferahladı sağ olun.

Hyltkz

Rüyada sevgilinin kızdığını görmek

Tabiriniz çok güzel Allah razı olsun amin inşallah tez çıksın amin

çetin

Rüyada lamba aldığını görmek

Teşekkür ederim. Elinize emeğinize bilginize sağlık.

Bülent

Rüyada bayram harçlığı verdiğini görmek

Sizden Allah razı olsun Tabiriniz inşallah tez çıksın amn

çetin

Rüyada çiçek büyüdüğünü görmek

Dilerim tabiriniz tez çıkar inşallah o .çözümlere tez kavuşurum amin tabir için Allah razı olsun şükran

çetin

Rüyada dürbünle baktığını görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.