Rüyada cumhurbaşkanına kahve vermek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, güzel günlerin geleceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına inanılır.
Rüyada cumhurbaşkanına kahve vermek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına yorulur.
Rüyada cumhurbaşkanına kahve yapmak hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanına kahve ikram etmek bolluk ve bereketin artacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına yorulmaktadır.
Rüyada cumhurbaşkanına kahve pişirmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine yorulur.
Rüyada kahve kahve fincanı görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine tabir olunur.
Rüyada kahve fincanında kahve içmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine yorulur.
Rüyada cumhurbaşkanına konuşmak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına rivayet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanına hakaret ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.