Rüyada buzdolabının küçüldüğünü görmek

Buzdolabının küçüldüğünü gördüğün rüya, elindeki imkânların ve hane birikiminin daralacağına işaret eder. Mevcut kaynaklarını yönetme biçimin, sahip olduğun kudretin ve itibarın zayıflamasına yol açabilir.

Eğer bu durumu fark etmez ve mevcut düzenini korumaya çalışırsan, elindeki değerlerin elinden çekilmesi kaçınılmazdır. Bu rüya, kaynaklarını korumak yerine onları kontrolsüzce tükettiğin veya yönetemediğin bir dönemin habercisidir.

Eldeki imkânları daha dikkatli bir hesapla yönetmeye bugün başlayabilirsin. Tasarruflu davranarak ve harcamalarını gözden geçirerek elindeki birikimi muhafaza edebilirsin.

Buzdolabının eskidiğini gördüğün rüya, mevcut durumunun vaktini doldurduğunu ve artık yeni bir aşamaya geçmen gerektiğini gösterir. Eskime eylemi, rüyandaki birikiminin artık eski yöntemlerle korunamayacak kadar olgunlaştığını veya geçerliliğini yitirdiğini anlatır.

Buzdolabının eridiğini görmen, elindeki imkânların hızla eksilip gitmesine delalettir. Erimek fiili, rüyandaki birikimin kontrolün dışında ve hızla tükenme riskini taşır.

Buzdolabının yamulduğunu veya değiştiğini gördüğün rüya, düzeninin bozulmaya başladığını haber verir. Yamulmak ve değişmek, rüyandaki mevcut işleyişin ve hanedeki darlığın yol açtığı aksaklıkların bir sonucudur.

Güzel Yorumlarınız

Ne güzel yorum inşallah tez çıkar amin Allah razı olsun amin

çetin

Rüyada erkek terliği görmek

Amin ! Çok teşekkürler Rabbim inşallah hayırlara vesile eyler dediğiniz gibi Amin! Rahmetli olan annem bizde kendisi için hayır yemeği vermemizi bekliyor olabilirmi hocam

Murat

Rüyada annenin hayır yaptığını görmek

Tabiriniz çok güzel Allah razı olsun amin inşallah tez çıksın amin

çetin

Rüyada lamba aldığını görmek

Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için yorumunuz içinde tekrar teşekkür ediyorum 😊

Gülçin

Rüyada cinin saldırdığını görmek

Bu güzel tabir için çok teşekkür ederim. Yüce Allah hepimizin hayatına güzellikler versin Allah'a emanet olun

Tuğba yakın

Rüyada halanın ağladığını görmek

Teşekkür ederim güzel insan. Cok gercekciydi rüya. Sabaha karşı gördüm. Allah razı olsun

Hazel

Rüyada öldüğünü görmek

Çok teşekkür ederim inşallah bu güzel yorumunuz çıkar Allah razı olsun🥰🥰🥰

Hicran

Rüyada ayak başparmağı tırnağını görmek

Allah razı olsun içimi ferahlatınız çok teşekkür ederim

Eray

Rüyada motordan düştüğünü görmek

Allah razı olsun emeğinize yüreğinize sağlık çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Ayse

Rüyada sure okuduğunu görmek

Rabbim hizmetinizi kabul etsin inşallah. Teşekkür ederim.

Karaca

Rüyada fare yediğini görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.