Rüyada buzdolabı boşalttığını görmek

Rüyada buzdolabı boşalttığını görmen, hane birikimini ve sakladığın imkânları bir kerede elden çıkarma eğilimini gösterir. Birikimlerini kontrolsüzce veya aniden tüketme dürtüsüyle hareket edersen, elindeki erzakı koruma yetini kaybedebilir ve geçim darlığına kapı aralayabilirsin.

Eldeki imkânları yönetme biçimindeki bu ani değişim, senin maddi veya manevi kaynaklarını düzenlemek yerine onları hızla tüketmene yol açabilir. Bu rüya, birikimlerini korumak yerine onları bir defada harcama veya dağıtma niyetinin bir işaretidir.

Eğer birikimlerini bir düzen kurmak amacıyla boşaltıyorsan, bu durum sahip olduğun kaynakları daha verimli kullanmak için bir hazırlık yapabileceğine işaret eder. Mevcut kaynaklarını bir düzene sokmak için bugün küçük bir tasnif işine başlayabilirsin.

Buzdolabının içini boşalttığını gördüğün rüya, birikimlerini bir düzen arayışı içinde yönetmeye çalıştığını gösterir. Bu eylemin, mevcut kaynaklarını daha iyi idare etmek ve hane erzağını yeniden organize etmek için attığın bir adım olma ihtimali yüksektir.

Güzel Yorumlarınız

Tabiriniz çok güzel Allah razı olsun amin inşallah tez çıksın amin

çetin

Rüyada lamba aldığını görmek

Amin inşallah. Teşekkür ederim. Emekleriniz zayi olmaz ve muvaffak olursunuz inşallah.

Ali A.

Rüyada kurtçuk görmek

İç açıcı tabir Allah razı olsun inşallah tez çıkasın amin

çetin

Rüyada çorap kaybettiğini görmek

İlginize teşekkürler.Hayırlı günler iyi çalış malar dilerim..

Selim Ak

Rüyada birinin cenaze törenini görmek

Amin aminnn aminnn ecmâin yarabbim elhamdülillah hamdolsun

Selda

Rüyada isyan ettiğini görmek

Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun içimi ferahlattınız mübarek cuma günü sizinde içiniz ferahlasın

Rüya Aydın

Rüyada eşinin günah işlediğini görmek

Ayyy inşallah Allah razı olsun sizlerden hakkınızı helal edin

Esra

Rüyada eski sevgilinin eski sevgilisiyle kavga ettiğini görmek

Yorumunuz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Tülay

Rüyada saç taradığını görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Valla çok korkarak uyanmıstım icim ferahladı sağ olun.

Hyltkz

Rüyada sevgilinin kızdığını görmek

Allah razı olsun, rabbim sevdiklerinle şifa ve ömür versin.

Resul

Rüyada şehir ismi duyduğunu görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.