Rüyada birinin kitap aldığını görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına delalet etmektedir.
Rüyada birinin kitap aldığını görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işaret etmektedir.
Rüyada kitap aldığını görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.
Rüyada kitap hediye aldığını görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, fakirliğinin biteceğine alamet eder.
Rüyada arkadaşından kitap aldığını görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, güzel bir hayatı olacağına alamet eder.
Rüyada birinden kitap hediye aldığını görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine yorulur.
Rüyada birinin kitap okuması sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine alamet eder.
Rüyada birinin senden kitap istemesi sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.
Rüyada birinin sana kitap alması üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işarettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.