Rüyada birine firkete verdiğini görmek

Rüyada birine firkete verdiğini görmen, elindeki düzeni veya bir işin küçük ama mühim bir tedbirini başkasına devrettiğini gösterir. Bu rüya, sorumluluğu paylaşma veya birinin işini toparlaması için ona imkân tanıma eğiliminde olduğuna işaret eder. Eğer bu paylaşım senin kontrolünü zayıflatıyorsa, tedbirlerini başkasına emanet ederek kendi düzenini riske atıyor olabilirsin.

Emanet ettiğin bu küçük düzen parçası, senin iş yapış biçimindeki titizliğin bir yansımasıdır. Başkasına sunduğun bu imkân, senin bir meseleyi toparlama niyetini gösterir. Bu niyetini küçük ve somut adımlarla sürdürürsen, çevrendeki işlerin daha düzenli bir akışa kavuşmasına vesile olursun.

Güzel Yorumlarınız

Teşekkür ederim. Elinize emeğinize bilginize sağlık.

Bülent

Rüyada bayram harçlığı verdiğini görmek

Çok teşekkür ederim yüreğinize, emeğinize sağlık..

Safiye

Rüyada meyve verdiğini görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Valla çok korkarak uyanmıstım icim ferahladı sağ olun.

Hyltkz

Rüyada sevgilinin kızdığını görmek

Hayra yoran yüreğinize, yazan ellerinize ve ilminize sağlık, Allah razı olsun . Teşekkürler. Rabbim ilminizi arttırsın.

sude

Rüyada oturan birini görmek

allah razı olsun çok teşekkür ediyorum amin inşallah

Sadi

Rüyada böceğin ısırdığını görmek

Bu sabah kaç tane rüyamı tabir ettiniz Allah razı olsun inşallah tabirleriniz tez çıksın amin şükran

çetin

Rüyada nasihat verdiğini görmek

Teşekkür ederim inşallah tez çıkar Allah razı olsun amin

çetin

Rüyada tuvalet sifonu çektiğini görmek

uzun zamandır rüyalarımda bi işaret oluyor ve çocuğu beklediğim gibi çıkıyor. Allah razı olsun teşekkür ederim yorumunuz için

elifnur

Rüyada birinin öldüğünü görmek

Çok teşekkür ederim çok kısa zamanda cvp verdiniz allah razı olsun sizden

Dilek kesgin

Rüyada cenaze görmek

Allah razı olsun güzel tabir inşallah tez tez çıkar

Semih

Rüyada bilim adamı olduğunu görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.