Rüyada bilgisayarının ekranının kırıldığını görmek

Bilgisayar ekranının kırıldığını gördüğün rüya, dış dünya ile olan haberleşme ve işleyiş düzenindeki bir kopuşa işaret eder. Dünyanın gidişatından, senden gelen haberlerden veya yürüttüğün işlerin akışından gelen veriler kesintiye uğrayabilir. Bu kopuş, mevcut düzenin içindeki bir iletişimsizliğin veya bilgi akışındaki bir aksamanın habercisidir.

Bu rüya, çevrenle kurduğun bağın zayıfladığını veya mevcut yöntemlerin artık işlevini yitirdiğini gösterir. Bilgiye ulaşma veya bilgiyi aktarma biçimindeki bir engel, senin dünya ile olan temasını zorlaştırabilir.

Zihnindeki karmaşayı dindirmek ve dış dünya ile bağını yeniden sağlıklı kurmak için iletişim kanallarını gözden geçirmelisin. Bugün, yarım bıraktığın bir haberi tamamlamak ya da bir görüşmeyi netleştirmek senin için bir imkân olabilir.

Kırık bir bilgisayar ekranı gördüğün rüya, dış dünyadan gelen haberlerin sana ulaşmasında bir engelle karşılaşacağını bildirir. Ekranın kırılmış olması, haberin akışını sağlayan aracın işlevsizleştiğini, dolayısıyla senin de bilgiye erişiminin kısıtlanacağını gösterir.

Güzel Yorumlarınız

Çok teşekkür ederim Çok sağ olun. Kolay gelsin. İyi günler

Emrah

Rüyada ölen birini valizle görmek

Ayyy inşallah Allah razı olsun sizlerden hakkınızı helal edin

Esra

Rüyada eski sevgilinin eski sevgilisiyle kavga ettiğini görmek

hem mükemmel hem anında yorum için teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah tez çıkar amin

çetin

Rüyada örümcek görmek

Allah her daim sizi sevindirsin, razı olsun, çok güzel yorumlamişsiniz🤲👏🤗

Hanife

Rüyada anahtar görmek

Öncelikle teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı inşallah gördüğüm Rüyanın hayri Bize şerri düşmana inşallah

Mehmet keleş

Rüyada fare yediğini görmek

Allah razı olsun içimi ferahlatınız çok teşekkür ederim

Eray

Rüyada motordan düştüğünü görmek

Rabbim yorumunuzun tez çıkmasını nasip etsin. amin Allah razı olsun amin

çetin

Rüyada dert anlattığını görmek

Çok teşekkür ederim ona hayır yapmam gerekiyormu acaba

Nur

Rüyada ölü kaynana görmek

Ne güzel bir yorum hedeflerime projelerime inşallah tez ulaşırım Allah razı olsun

çetin

Rüyada terk ettiğini görmek

Teşekkür ederim. Elinize emeğinize bilginize sağlık.

Bülent

Rüyada bayram harçlığı verdiğini görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.