Rüyada başbakanın elini sıkmak yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalettir.
Rüyada başbakanın elini sıkmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına yorulur.
Rüyada başbakanın elini tutmak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına alamet etmektedir.
Rüyada başbakanin elini öpmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işaret etmektedir.
Rüyada başbakanın eşinin elini öpmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.
Rüyada başbakanın elini tuttuğunu görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına alamet etmektedir.
Rüyada eski başbakanın elini öpmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına delalet eder.
Rüyada başbakanın elini öpmek ne demek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalet eder.
Rüyada başbakanın bir şey istemesi yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.