Rüyada banyoda boğulduğunu görmek

Rüyada banyoda boğuluyor olman, arınma niyetin ile üzerine binen yüklerin birbirine karıştığını gösterir. Borçlarını ödeme veya hatalarından arınma çaban, seni nefes alamayacak bir darlığa ve çaresizliğe sürükleyebilir. Bu rüya, temizlenmeye çalışırken kendi eylemlerinin altında kalma ihtimalini sana hatırlatır.

Sorumluluklarını ve borçlarını yerine getirme biçimin, seni ferahlatmak yerine bir sıkıntının içine hapsedebilir. Eğer arınma sürecini kendi kapasiteni aşan bir yükle yürütürsen, bu rüyadaki gibi bir darlıkla yüzleşebilirsin.

Yüklerini parça parça hafifleterek temizlik sürecini yönetebilirsin. Her seferinde küçük bir borcu veya hatayı ele alarak ilerlemek, boğulma hissinin önüne geçer ve seni feraha çıkarır.

Güzel Yorumlarınız

Gerçekten mi Bende kafama taktım kötü bir şey çıkacak diye Çok teşekkür ediyorum rüyamı yorumladığınız için Ağzınız gözünüz yüreğiniz dert görmesin Allah razı olsun Güzellikler şanş sizinle olsun

Ferda Tan

Rüyada babanın kızına kızdığını görmek

Allah razı olsun, rabbim sevdiklerinle şifa ve ömür versin.

Resul

Rüyada şehir ismi duyduğunu görmek

Allah razı olsun inşallah tez kavuşurum hayallerime amin

çetin

Rüyada sebze görmek

uzun zamandır rüyalarımda bi işaret oluyor ve çocuğu beklediğim gibi çıkıyor. Allah razı olsun teşekkür ederim yorumunuz için

elifnur

Rüyada birinin öldüğünü görmek

Elinize emeğinize sağlık çok cok teşekkür ederim guz3l günler dilerim.

Şennur

Rüyada ayak kokusu duyduğunu görmek

Cok tesekkur ederim. Biraz korkmustum simdi icim rahatladi. Sevgiler...

Elif

Rüyada bebek doğurduğunu görmek

Amin inşallah. Teşekkür ederim. Emekleriniz zayi olmaz ve muvaffak olursunuz inşallah.

Ali A.

Rüyada kurtçuk görmek

Çok teşekkür ederim. Hayra yormanız biranlık korkularımı dindirdi. Allah razı olsun sizden

Hatice K.İ.

Rüyada tırnağının koptuğunu görmek

Çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim. Yani görünen o ki güzel bir şeyler olacak hayatımda inşllah.

Rüyada köpek görmek

Sayın Muabbir, Eğer bu rüya yorumu doğru çıkarsa, sana ve yedi sülalene öyle bir dua ederim ki, bereket üzerinize yağmur gibi yağar inşallah. Sevgiler,

Yavuz

Rüyada telefonla arandığını görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.