Rüyada balkon yaptığını görmek

Rüyada balkon yaptırman, mevcut düzeninin dış dünyayla kurduğu bağı genişletme ve itibarını artırma niyetini gösterir. Çevrene yeni bir pencere açarak kendini ve aileni dışarıya daha görünür kılmaya çalışıyorsun.

Bu girişiminde gösterdiğin kararlılık, aile düzeninin ve bedeninin dışarıyla olan ilişkisini yeniden şekillendirme çabasıdır. Eğer bu yeni alanı inşa etme sürecini başarıyla tamamlarsan, sosyal çevrendeki yerin sağlamlaşabilir.

Bu rüya, mevcut sınırlarını genişletmek için küçük bir adım atmana işaret eder. Çevrendeki insanlara kendini daha iyi ifade edebileceğin bir alan açmak için bugün bir hazırlığa başlayabilirsin.

Rüyada eve balkon yaptığını, balkon yapıldığını ya da eve balkon yapıldığını görmen, hanenin dışa açılma sürecinin senin eylemlerinle veya senin düzenine dahil olan bir süreçle şekilleneceğini haber verir. Bu rüya, mevcut sınırlarının çevrene yeni bir pencere açarak genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada eve balkon yaptırdığını görmen, aile düzeninin itibarını artıracak bir girişimin dışarıdan bir destekle veya bir imkânla gerçekleşeceğine işaret eder. Bu rüya, sosyal konumunu yükseltme niyetini başkalarının veya dış etkenlerin eliyle gerçekleştirebileceğini gösterir.

Güzel Yorumlarınız

Yorumunuz için çok teşekkür ederim inşallah tamda yorumladığınız gibi çıkar

Büşra

Rüyada birini öptüğünü görmek

hayırlı olur inşaallah, güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

idris

Rüyada mezar görmek

Teşekkür ederim inşallah tez çıkar Allah razı olsun amin

çetin

Rüyada tuvalet sifonu çektiğini görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Valla çok korkarak uyanmıstım icim ferahladı sağ olun.

Hyltkz

Rüyada sevgilinin kızdığını görmek

Allah razı olsun, rabbim sevdiklerinle şifa ve ömür versin.

Resul

Rüyada şehir ismi duyduğunu görmek

Çok teşekkğr ederim Allah razı olsun içimi ferahlattınız

Seda ylmz

Rüyada büyü yaptığını görmek

Teşekkür ederim. Elinize emeğinize bilginize sağlık.

Bülent

Rüyada bayram harçlığı verdiğini görmek

Hayır olur inşallah, çok sıkıntılı zamanlardan geçiyorum. Ağzınıza sağlık Allah razı olsun.

Serdar Bey

Rüyada evlendirildiğini görmek

Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun içimi ferahlattınız mübarek cuma günü sizinde içiniz ferahlasın

Rüya Aydın

Rüyada eşinin günah işlediğini görmek

Teşekkürler.umarım bu mahkeme hayırlara vesile olur.

Ruhi

Rüyada tutuklu birinin tahliye olduğunu görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.