Rüyada babanın yolculuğa çıkması iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, güzel haberlerin alınacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine rivayet etmektedir.
Rüyada babanın yolculuğa çıkması onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına delalettir.
Rüyada anne ve babanın yolculuğa çıkması yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına işaret etmektedir.
Rüyada anne babanın yolculuğa çıkması içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, güzel günler yaşayacağına işarettir.
Rüyada yolculuğa çıkmak çok büyük kazanç sağlanacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.
Rüyada yolculuğa yetişememek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine yorulmaktadır.
Rüyada bir yolculuğa hazırlanmak başarılarının çoğalacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine alamet eder.
Rüyada ani bir yolculuğa çıkmak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.
Rüyada yolculuğa çıkmak islami verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, borçlarının kapanacağına yorulur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Merhaba rüyamda babam annem ve amcam kamyonetle İstanbul a gitmeye hazırlanıyordu babam dermana hastası amcamla gitmeleri iyi olur diyorum içimden birde deniz kenarına geliyorum çocuğum var yanımda deniz bir ara çok dalgalanıyor sahilde koyunlar var dalgaların arasından çıkıp denizden uzaklaşıyorlar sonra kumlarda kayıp tekrar denize gidip geliyorlardı