Rüyada ayak lastiğini kaybettiğini görmek

Rüyada ayak lastiğini kaybetmen, hayatındaki zahmetli işleri yürütürken ihtiyaç duyduğun kanaatin ve dayanıklılığın eksildiğine işaret eder. Emek verdiğin süreçlerde seni koruyan ve dengede tutan içsel sükûneti yitirdiğinde, yürüdüğün yolun ağırlığı altında ezilme ihtimaliyle karşılaşırsın.

Bu rüyada ayağındaki koruyucuyu bırakman, işlerini sürdürürken gösterdiğin sabrın ve mevcut durumunla yetinme kabiliyetinin zayıfladığını gösterir. Kanaat vasfını kaybettiğin ölçüde, yürüdüğün her adımda daha fazla zorlanabilir ve attığın her adımda daha büyük bir yorgunluk hissedebilirsin. Eldeki imkânları idare etme becerini yeniden kazanmak için bugün, üzerinde çalıştığın bir işin en küçük ve en zahmetsiz kısmına odaklanarak hareket etmelisin.

Güzel Yorumlarınız

İlginize teşekkürler.Hayırlı günler iyi çalış malar dilerim..

Selim Ak

Rüyada birinin cenaze törenini görmek

Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun içimi ferahlattınız mübarek cuma günü sizinde içiniz ferahlasın

Rüya Aydın

Rüyada eşinin günah işlediğini görmek

Allah razı olsun inşallah tez çıkar amin amin inşallah

çetin

Rüyada utandığını görmek

Amin inşallah. Teşekkür ederim. Emekleriniz zayi olmaz ve muvaffak olursunuz inşallah.

Ali A.

Rüyada kurtçuk görmek

uzun zamandır rüyalarımda bi işaret oluyor ve çocuğu beklediğim gibi çıkıyor. Allah razı olsun teşekkür ederim yorumunuz için

elifnur

Rüyada birinin öldüğünü görmek

Cok tesekkur ederim. Biraz korkmustum simdi icim rahatladi. Sevgiler...

Elif

Rüyada bebek doğurduğunu görmek

Elinize emeğinize sağlık çok cok teşekkür ederim guz3l günler dilerim.

Şennur

Rüyada ayak kokusu duyduğunu görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun selametle kalın.

Gamze

Rüyada ölen babanı görmek

Allah sizden razı olsun inşallah çalınan mirasımı tez geri alırım amin

Çetin

Rüyada kuş kovduğunu görmek

hocam çok teşekkür ederim. Allah Razı olsun. ALLAH en doğrusunu bilendir.

Serdar

Rüyada asker olduğunu görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.