Rüyada ayağın alçıdan çıkması hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, rızkın ve kazancın artacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalettir.
Rüyada ayağın alçıdan çıkması rahatlık ve ferahlık bulacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalettir.
Rüyada sağ ayağın burkulması başının ağrıyacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.
Rüyada sağ ayağın uyuşması eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine tabir olunur.
Rüyada ayağın oyulması kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.
Rüyada sol ayağın morarması böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işarettir.
Rüyada ayağın ipe takılması kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.
Rüyada ayağin kirilmasi işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.
Rüyada sol ayağın topallaması ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Kırık olan sol ayağımı kendi kendine alçıdan çıktığını gördüm