Rüyada askere bir şey verdiğini görmek

Rüyada askere bir şey vermen, hayatındaki düzeni ve sorumlulukları korumak adına üstlendiğin yüklerin farkına varman gerektiğine işaret eder. Düzeni tesis eden birine bir şey sunman, kendi içindeki disiplini veya toplumsal vazifelerini bir başkasının emrine ya da gözetimine bırakma eğilimini gösterir. Bu tutumun devam etmesi, kendi kontrolünde olması gereken alanları başkalarının idaresine açmana ve bu sebeple kendi otoriteni zayıflatmana yol açabilir.

Kendi düzenini koruma görevini bir başkasına devretmek yerine, sorumluluklarını bizzat yönetmeye odaklanmalısın. Bugün, ertelediğin veya başkasına devrettiğini sandığın bir görevi tek başına ele alarak kontrolü yeniden eline alabilirsin.

Rüyada askerden bir şey alman, düzeni sağlayan bir otoriteden veya kuraldan bir menfaat beklediğini gösterir. Bu rüya, kendi gücünü inşa etmek yerine dışarıdan gelecek bir desteğe veya bir kuralın sana sağlayacağı imkâna bel bağladığına işaret eder. Zira askerin koruyucu vasfı, senin bu rüyadaki beklentini bir başkasının inayetiyle sınırlı kılar.

Güzel Yorumlarınız

Allah razı olsun içimi ferahlatınız çok teşekkür ederim

Eray

Rüyada motordan düştüğünü görmek

Ne güzel tabir Allah razı olsun inşallah te çıksın amin

çetin

Rüyada kırıcı söz duyduğunu görmek

Amin inşallah. Teşekkür ederim. Emekleriniz zayi olmaz ve muvaffak olursunuz inşallah.

Ali A.

Rüyada kurtçuk görmek

Amin ! Çok teşekkürler Rabbim inşallah hayırlara vesile eyler dediğiniz gibi Amin! Rahmetli olan annem bizde kendisi için hayır yemeği vermemizi bekliyor olabilirmi hocam

Murat

Rüyada annenin hayır yaptığını görmek

İlginiz ve alakanız için çok tesekkur ederim..saygılar

Devran6700

Rüyada tabut görmek

Dilerim tabiriniz tez çıkar inşallah o .çözümlere tez kavuşurum amin tabir için Allah razı olsun şükran

çetin

Rüyada dürbünle baktığını görmek

Yorumunuz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Tülay

Rüyada saç taradığını görmek

Allah razı olsun çok teşekkür ederim yorumuz için

Hicran

Rüyada yılan görmek

Hayırdır inşallah 🤲 Allah razı olsun 🕊️ Hayırlı cumalar 🕊️

Aleyna

Rüyada yazı görmek

Allah razi olsun bende derd ediniyodum bu ruyayi cunku buna benzer bi ruya daha gordum

Kara sevdam

Rüyada camiye gidip namaz kılamadığını görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.