Rüyada başkasının gözünün çıkarıldığını görmek

Rüyada başkasının gözünün çıkarıldığını görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına yorulur.

Rüyada başkasının gözünün çıkarıldığını gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde ilerleme kaydediyorsunuz.

Rüyada başkasının gözünün çıkarıldığını görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kazancının günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünün çıkarıldığını görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının işten çıkarıldığını görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının gözünün şişmesi onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının gözünün çıktığını görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, işlerinin günden güne açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının gözünün çıkması büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının gözünün kör olması düzenli bir işe kavuşulacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments