Rüyada balkondan düşme korkusu

Rüyada balkondan düşme korkusu kafasının boşalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ondan faydalanacağına, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada balkondan düşme korkusu gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da iş yaptığınız kişilerin veya meslektaşlarınızın sözlerini görmezden gelmek yerine kulak vermenizde fayda var.

Rüyada balkondan düşme korkusu elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada dişi düşme bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşme hissi böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalettir.

Rüyada boşluktan düşme başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işarettir.

Rüyada yataktan düşme yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulur.

Rüyada yüksekten düşme sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan düşme korkusu çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına alamet eder.

Rüyada düşme sesi duymak rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, hayırlı haberler getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments