Rüyada yüzüstü yüzmek

Rüyada yüzüstü yüzmek güzel ve olumlu haberler alacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sermayesini kaybedeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüstü yüzmek gördüyseniz:

  • Yanlış kişilere kapılmamaya özen gösterin.

Rüyada yüzüstü uçmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüstü yatmak uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüstü kaymak kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüstü yüzmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yere yüzüstü yatmak çalışmalarının takdir edileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden yüzüstü düşmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, bazı sırların açığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin yüzüstü düşmesi eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüstü düşen birini görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments