Rüyada yeşil bant görmek

Rüyada yeşil bant görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bant gördüyseniz:

  • Kendinize, yaptığınız işlere veya girişimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada yeşil bant görmek işlerinin günden güne azalacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada bant görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada yürüyen bant görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada birine bant vermek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, gülen yüzünün solacağına alamet eder.

Rüyada saça bant takmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı bant görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada izole bant görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada siyah bant çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yüklü miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments