Rüyada babasını öldürmek

Rüyada babasını öldürmek heveslerinin biteceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, aile hayatının hayır getireceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada babasını öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada babasını ölmüş babasını görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasını öldürmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada ölü babasını görmek kazancın artacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü babasını öpmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasını taşlamak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına delalet eder.

Rüyada babasını defnetmesi tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada babasını kör görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs babasını görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments