Rüyada tahta iskele

Rüyada tahta iskele verdiği sözleri tutacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, doğru bir karar verileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta iskele gördüyseniz:

  • Yılbaşı programlarına yer açabilmek için planlarınızda yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

Rüyada tahta koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada tahta çakmak refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta iskele çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına işarettir.

Rüyada tahta yer silmek kucaklaşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta merdiven kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada tahta yol görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta verniklemek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Rüyada tahta tabak aile içinde saadetinin artacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments