Rüyada sürüngen yaratık görmek

Rüyada sürüngen yaratık görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet eder.

Rüyada sürüngen yaratık gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insan sizin verdiğiniz değere layık olmayabilir.

Rüyada sürüngen yaratık görmek sorunların bu sayede aşılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine alamet eder.

Rüyada ölü sürüngen görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işarettir.

Rüyada sürüngen eti yemek tükenmez bir rızık elde edeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil bir sürüngen görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, üzüleceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürüngen bir hayvan görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına inanılır.

Rüyada bilinmeyen sürüngen görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Rüyada sürüngen görmek ne demek işinden evine gidip geleceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada değişik sürüngen görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments