Rüyada sarı boya almak

Rüyada sarı boya almak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı boya almak gördüyseniz:

  • Fiziksel uğraşlara gerek duyabilirsiniz.

Rüyada sarı boya almak hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada sarı renk boya görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine işarettir.

Rüyada sarı boya kalemi görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sarı boya yapmak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı toz boya görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kafasının sakinleşeceğine delalettir.

Rüyada sarı pastel boya görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada sarı boya badana yapmak işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine inanılır.

Rüyada sarı sulu boya görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments