Rüyada resmi daire

Rüyada resmi daire ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, işlerini yoluna sokacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada resmi daire gördüyseniz:

  • Heyecanla katılımda bulunmak istediğiniz hareketli plan veya projeler diğerleri için tehlikeli ya da anlamsız olabilir.

Rüyada gül resmi kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev resmi tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, onlarla ayrı düşeceğine işaret eder.

Rüyada göz resmi gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tilki resmi iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, arzularına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kuş resmi çizmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada resmi işe girmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan resmi mevkilerinin yüksek olacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz resmi çizmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments