Rüyada pul boncuk görmek

Rüyada pul boncuk görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın alamet eder.

Rüyada pul boncuk gördüyseniz:

  • Sürekli kendini tekrar eden veya belli bir seyir izleyen davranış kalıpları olan kişiler ya da konular sizi fazlasıyla şaşırtabilirler.

Rüyada boncuk boncuk kar görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine inanılır.

Rüyada boncuk boncuk terlemek ona göre davranacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada pul boncuk görmek şansın yüze güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada kahverengi boncuk rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe boncuk allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada boncuk seçmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuk almak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments