Rüyada parmağının düşmesi

Rüyada parmağının düşmesi onları kendi gözünden bile sakınacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, içinin de rahat edeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada parmağının düşmesi gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere dikkat edin.

Rüyada parmağının şişmesi kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada baş parmağının düşmesi bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağının yarılması kurtuluşa kavuşacağına, hem de para kaybettireceğine yorulur.

Rüyada parmağının yalanması çok hayırlı şeylere imza atacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada baş parmağının kesilmesi öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına delalettir.

Rüyada parmağının yanması tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına alamet etmektedir.

Rüyada el baş parmağının kesilmesi üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine yorulur.

Rüyada parmağının çıkması epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments