Rüyada ölmüş birinin balgam çıkardığını görmek

Rüyada ölmüş birinin balgam çıkardığını görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, onunla yeniden kavuşacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin balgam çıkardığını gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya fırsat yakalamak için çalışmalısınız.

Rüyada ölmüş birinin balgam çıkardığını görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin balgam çıkardığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işarettir.

Rüyada birinin balgam çıkardığını görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun balgam çıkardığını görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına inanılır.

Rüyada eşinin balgam çıkardığını görmek parasının her zaman bereketli olacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek inanılır.

Rüyada başkasının balgam çıkardığını görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada hasta birinin balgam çıkardığını görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin gaz çıkardığını görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments