Rüyada masa saati

Rüyada masa saati kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, kendini bunu başaracağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, zor günlerin biteceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, her daim temkinli olacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada masa saati gördüyseniz:

  • Diğerlerinin önemsemediği bağlantılar kurma ihtimaliniz var.

Rüyada masa ve masa örtüsü görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine delalettir.

Rüyada dolu masa çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada masa kaldırmak böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına tabir olunur.

Rüyada masa yaptırmak işlerin günden güne açılacağına, başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine alamet eder.

Rüyada masa devirmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına delalettir.

Rüyada masa atmak refah içinde bir hayat yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada masa ne demek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada antika masa yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments