Rüyada konuşmadığın biriyle öpüşmek

Rüyada konuşmadığın biriyle öpüşmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada konuşmadığın biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle veya meslektaşlarınızla bir araya gelmeniz durumunda yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada konuşmadığın biriyle öpüşmek güzel evlatlar yetiştireceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın biriyle evlenmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, eşlerinin kapanacağına delalettir.

Rüyada hiç konuşmadığın biriyle mesajlaşmak pişmanlığa, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada konuşmadığın biriyle sohbet etmek işlerin rayından çıkacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada normalde konuşmadığın biriyle konuşmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada uzun süre konuşmadığın biriyle konuşmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada uzun süredir konuşmadığın biriyle konuşmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada konuşmadığın biriyle aynı ortamda bulunmak herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments