Rüyada kısmet aramak

Rüyada kısmet aramak hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, hak yolunu tutacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, içsel güvensizliklerinize, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kısmet aramak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hızlı öngörülerde bulunmanız gerekebilir.

Rüyada kısmet işlerinin de rast gideceğine, biraz dinleneceğine alamet eder.

Rüyada kısmet aramak istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısmet gelmesi yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada kısmet duası çekilen yükün hafifleyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada iki kısmet görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına işarettir.

Rüyada kısmet söylenmesi mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine işarettir.

Rüyada birinin kısmet bulması rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada kısmet haberi almak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments