Rüyada kendimi hamile olarak görmek

Rüyada kendimi hamile olarak görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kendimi hamile olarak gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözlerin, karşınızdaki insanın elinde olmayan sebeplerden kaynaklandığını bilmeniz gerekiyor.

Rüyada kendimi hamile olarak görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendimi gelin olarak gördüm eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendimi başka biri olarak görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada kendimi asker olarak gördüm itibarda meydana gelecek değişikliğe, başarılı bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendimi bebek olarak görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, kurtuluşa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendimi hamile gördüm nedir amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kendimi hamile olduğumu öğrenmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kendimi ve ablamı hamile görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments