Rüyada kendi nişanına gitmek

Rüyada kendi nişanına gitmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, elinin darlaşacağına yorulur.

Rüyada kendi nişanına gitmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerini dikkatle dinlemeli, gelecekle ilgili faaliyetlerinizi, arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı ilgilendiren bilgiler elde etmeye çalışmalısınız.

Rüyada kendi nişanına gitmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kendi nişanına hazırlandığını görmek hayırlı işlere imza atacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi nişanına hazırlanmak kazancının helal para olacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Rüyada kendi nişanına geç kalmak ailesinden hayır göreceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendi nişanına yetişememek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret eder.

Rüyada kendi nişanına gidememek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada nişanına geç kalmak istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin nişanına gitmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments