Rüyada insanın üstüne yıldırım düşmesi

Rüyada insanın üstüne yıldırım düşmesi sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insanın üstüne yıldırım düşmesi gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada insanın üstüne yıldırım düşmesi ömür boyu devam edeceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanın üstüne yıldırım düşmesi yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin üstüne yıldırım düşmesi ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kendi üstüne yıldırım düşmesi kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, ruhen rahatlığa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun üstüne yıldırım düşmesi sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada üstüne yıldırım düşmesi çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin insanın üstüne atlaması gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada insanın üstüne ağırlık çökmesi tüm gözleri üzerinde toplayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments