Rüyada gelinlik alışverişi yapmak

Rüyada gelinlik alışverişi yapmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Başarabileceklerinizin farkına varmalısınız.

Rüyada gelinlik alışverişi yapmak yıpranacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı alışverişi uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Rüyada nişan alışverişi uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada evlilik alışverişi önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada gelin alışverişi ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye alışverişi maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet eder.

Rüyada takı alışverişi yapmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kitap alışverişi yapmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Simge

Gece rüyamda gelinlikle makyaj malzemesi ve çanta alıyordum hatta pazarlık yapıyordum ve kadın kabul ediyordu sonra çantanın içini açtıgımda cüzdan ve kulaklık tarzı şeyler çıkıyordu hepside paketliydi ne hiç evlenmedim