Rüyada eşine dokunmak

Rüyada eşine dokunmak herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, bunun da geleceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada eşine dokunmak gördüyseniz:

  • Ödemeler veya alacak tahsilleri söz konusu olabilir.

Rüyada eşine seslenmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşine küsmek insan sevindireceğine, dua alacağına, yeniden can bulacağına işarettir.

Rüyada eşine dut yedirmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşine ah etmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşine sinirlenmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşine kızmak işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada eşine et yedirmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına işarettir.

Rüyada eşine süt emzirmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments