Rüyada eline silah verilmesi

Rüyada eline silah verilmesi para biriktirebileceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, ekmeğinin azalacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eline silah verilmesi gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamak, düşündüklerinizi söylemek için bir süredir ihtiyacınız olan dinleyicilere kavuşabilirsiniz.

Rüyada eline silah verilmesi yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada silah almak eline gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eline silah almak özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada zorla eline silah verilmesi rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada eline silah sıkılması yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin eline silah vermesi yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada eline silah sıkmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah eline almak kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments