Rüyada depremden zarar görmek

Rüyada depremden zarar görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremden zarar gördüyseniz:

  • Ev hayatınz da hala rahatsız edici durumdadır.

Rüyada depremden zarar görmek işlerin günden güne daha da artacağına, mutluluk bulacağına işarettir.

Rüyada depremden zarar görmemek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Rüyada depremden sağ çıkmak sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına inanılır.

Rüyada depremden sallanmak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine alamet eder.

Rüyada depremden sonrasını görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına delalet eder.

Rüyada depremden eşya kurtarmak sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada depremden kurtulmak görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada depremden kurtulduğunu görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments