Rüyada altından su akan köprü görmek

Rüyada altından su akan köprü görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altından su akan köprü gördüyseniz:

  • Duygularınızı belli etmeme konusundaki ısrarlarınız aşırıya kaçıyor.

Rüyada altından su akan köprü görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla köprü altından geçmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, eksiklerinin farkına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yer altından akan su görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kazancında bereketin artacağına delalettir.

Rüyada köprü altından geçmek görmek başarıya ulaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suyun altından geçmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada altından su akan ev görmek yanlış anlaşılacağına, daha pozitif biri olacağına yorulur.

Rüyada sisli köprü üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments